Cascadorii, pe strazile Brailei

 

TAMPONARE

Adevarate cascadorii,  pe strazile Brailei. Este ceea ce au filmat camerele de supraveghere ale Politiei Locale, care au suprins doua tamponari spectaculoase, ce s-ar fi putut transforma in adevarate tragedii.

Primul incident inregistrat de camerele video  s-a intamplat intr-o interesectie din oras, cand un sofer a virat stanga, fara sa se asigure si s-a izbit de o masina care circula regulamentar. In urma impactului violent, una dintre masini a fost aruncata cativa metri, pe partea celalalta a intersectiei si s-a oprit in bordura, care a oprit-o sa urce pe spatiul verde si sa se loveasca de un stalp – ceea ce ar fi putut insemna accidentarea grava a pasagerilor.

Cel de-al doilea incident a avut loc pe Calea Calarasilor, cand un alt sofer a incercat sa vireze stanga de pe banda I, fara sa se asigure si a fost lovit in plin de o masina care circula in acelasi sens, pe banda a doua. Numai norocul a facut ca, in momentul tamponarii, pe sensul opus sa nu circule masini, din cauza culorii rosii a semaforului, astfel incat s-a evitat un accident in lant.

Desi in ambele cazuri tamponarile au fost puternice, nu s-au inregistrat raniti.