Gradinite invadate de politisti, la Braila

 

Image1

*agentii au vizitat 7 gradinite si scoli din municipiu si judet si le-au tinut copiilor, sub forma de joc, lectii de educatie rutiera

 

Politistii braileni desfasoara, in aceste zile, un amplu program de educatie rutiera in unitatile de invatamant locale. Acestia au vizitat deja 7 gradinite si scoli din municipiu si judet si le-au tinut copiilor, sub forma de joc, adevarate lectii de preventie. Copiii au urmarit cateva filmulete cu mesaje preventive, s-au jucat de-a politistii si au primit, in discutii interactive, diverse sfaturi despre cum sa traverseze strada in siguranta si unde sa se joace, fara pericolul de a fi accidentati . De asemenea, oamenii legii le-au explicat micutilor ce semnificatie au semnalele acustice si luminoase ale masinilor de politie rutiera, salvare sau pompieri si cum trebuie sa le respecte.

Captivati de modalitatea de prezentare a informatiilor si impresionati de oamenii in uniforma, copiii au fost extrem de receptivi si au dovedit ca au retinut principalele indrumari date de acestia.

Agentii vor continua acest gen in intalniri, ce se desfasoara in cadrul unui program de parteneriat intre Politia Rutiera si institutiile de invatamant locale.