Ministrul Dusa sta la Braila pana se deszapezesc toate drumurile judetene

IMG_20140131_111620

 

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, venit astazi la Braila, l-a ignorat aproape complet pe prefectul Gheorghi Obreja, pe care, de altfel, l-a anuntat oficial ca va fi demis in urmatoarea sedinta de Guvern. Potrivit unor surse, la intalnirea cu oficialii locali, ce a avut loc imediat cum a ajuns in Prefectura Braila, Dusa nici n-a stat de vorba cu Obreja, cand a fost vorba sa i se prezinte situatia din teren, ca urmare a ninsorilor abundente , precum si masurile ce sa iau pentru scoaterea drumurilor si localitatilor de sub zapezi.

Mai mult, la conferinta de presa sustinuta de Mircea Dusa imediat dupa aceasta intalnire, Obreja nu a participat. De altfel, ministrul a si anuntat oficial ca prefectul de Braila va fi demis.

De asemenea, Dusa a precizat ca nu are de gand sa se intoarca astazi la Bucuresti, ci va ramane in judetul nostru “cat va fi nevoie”, pana cand se va asigura ca situatia va reveni la normal, dupa ninsorile abundente din ultimele zile. El a mai spus ca va supraveghea actiunile intreprinse de autoritati pe aceasta linie si isi doreste ca maine dimineata, toate drumurile judetene din Braila sa fie deschise.

Iata, insa, integral, declaratiile facute de ministrul Mircea Dusa in conferinta de presa din aceasta dimineata: