La europarlamentare, pe braileni ii reprezinta galateanul Dan Nica

 

dan nica 10

 

*este comentariul ironic facut de liderul PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a anuntat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, candidatii la alegerile europarlamentare, cu precizarea ca  PSD va intra in acestea pe lista comuna cu UNPR si PC. Stancu  a enumerat o parte dintre candidatii aflati pe primele locuri pe lista si a profitat de ocazie sa comenteze, cu un zambet ironic in coltul gurii, ca brailenii il pot vota pe galateanul Dan Nica (PSD): “La europarlamentare, PSD-ul merge impreuna cu UNPR-ul si cu PC-ul; ei au obtinut in primele 10 locuri cate un loc eligibil fiecare. Din partea PC-ului candideaza Damian Draghici, care este senator, din partea celalalta… doamna Grapini? … ma rog, unul dintre ei… iti dai seama ce interesat eram eu cine e fiecare… Restul, locul I – Corina Cretu, locul II – Ecaterina Andronescu, locul III- Catalin Ivan, locul IV – Dan Nica. Eu sunt convins ca o sa-l votati toti, fara niciun fel de problema… Dupa aceea urmeaza cei doi despre care am vorbit, iar de aici incolo sunt niste persoane pe care le stiu mai putin, nici nu stiu cum le cheama, ca nu le cunosc; asta pana la locul XIV, iar de la XIV la XVII – tineretul va trebui sa-si puna oamenii si dupa aceea, pana la finalul listei,  e la liber, cine vrea. Noi nu ne-am manifestat dorinta. Pe noi ne reprezinta domnul Nica…”, a comentat Stancu, zambind in zeflemea.

Presedintele PSD a mai spus ca, de fapt, nu se vor vota persoane, ci se va vota lista, insa la Braila, va fi adusa in campania electorala Ecaterina Andronescu, fiindca aceasta este considerata un candidat reprezentativ.

“De ce Corina Cretu nu stiu sa va spun, de ce alte nume nu stiu sa va spun, dar criteriile au fost foarte bune si in concordanta cu tot ceea ce si noi ne gandim…”, a concluzionat Stancu , pe acelasi ton ironic.