Mugurasul Nazare pozeaza ca o floare prin nameti

1623675_424340621030137_1064493457_n

 

Aflu cu suprindere ca Maretul Sef al PDL-istilor locali, Alexandru Nazare, a facut scoli (politice) inalte si sper din toata inima ca n-au fost scoli cu plata, fiindca zau daca se vede ca a absolvit macar vreun curs postliceal la fara frecventa, pe comunicare! Putea la fel de bine sa-si traga o diploma la XEROX, ca tot atat efect practic ar fi avut…

Oare la niciuna din scolile acelea inalte nu l-au invatat niste strategii de imagine, nu i s-or fi dat niste exemple de actiune in diverse situatii, in care politicianul ( in general si Nazare, in particular) sa mimeze macar ca este alaturi de electoratul “iubit”?

Chiar si in aceste ultime zile de zbatere viscolita, cand zapada ne-a blocat judetul, Nazare s-a concentrat tot pe traditionalele comunicate de presa, in care infiera cu manie proletara pe unul sau pe altul care n-a facut nimic. Acum, nu zicem ca unii nu meritau criticati, dar sa te apuci tu, Nazare, pe care te-a prins zapada in pantofi la Braila, sa stai la ….  – era sa zicem “sa stai la caldurica in sediul PDL ”, dar in sediul ala n-a mai fost de ani de zile o atmosfera calduroasa…-  sa stai la adapost ( e  drept, un adapost temporar, pana cand isi va gasi un loc mai caldut, in Bucuresti) si sa tot emiti la foc automat comunicate de presa indignate, acuzand ca brailenii inoata in nameti din cauza incompetentei autoritatilor, asta zau ca nu e strategie de absolvent de scoli politice inalte!

Nazare, am inteles de la primul comunicat de presa ca brailenii inoata in nameti din cauza incompetetei autoritatilor, nu era nevoie de le trimiti in avalansa, ca sa pricepem asta!

Si macar de ar fi fost numai atat! Dar nu, dupa ce ii caineaza pe bietii braileni ingropati in nameti, Nazare da buzna afara in strada si ce credeti ca face? Nu, nu pune mana pe lopata, iese si isi face vreo 100 de poze in zapada cu prietenii, cu gatul dezgolit si cu gura pana la urechi –pe scurt, cu o mina fericita. Si apoi le mai si posteaza pe Facebook, ca sa vada tot braileanul ce disperat este el de soarta inzapezitilor…

Nazare!!!! Rupe certificatele de la scolile acelea inalte si trage apa dupa ele, ca n-ai invatat nimic! Ai ajuns subiect de mistouri pana si printre colegii tai din PDL, da, aia pe care tu ii consideri mai mult subordonati decat colegi, “tradatorii” care daca nu ai fi tu, Razboinicul Luminii, sa le ordoni cum sa voteze, ar vota cu USL-ul…

Drept e ca dupa vreo cateva zile in care a lasat postate fotografiile  cu hlizeala in zapada, intr-o atmosfera destinsa, de vacanta, de gat cu prietenii, a fost atentionat ca “nu da bine la imagine“, motiv pentru care Cel Dintai PDL-ist al judetului ( si singurul, de altfel, fiindca ceilalti, in opinia lui, sunt fie tradatori, fie potentiali tradatori) a sters de pe FB cele mai multe dintre ele – insa deja isi facusera efectul.

Nazare, tu, unic Muguras al opozitiei brailene, ti-a trecut cumva prin cap, macar asa, in viteza, ca dupa ce iti faci fotografiile cu amicii, ai putea sa mai ramai putin in strada si sa ajuti macar la deszapezirea unei batranele, cazuta cu sacosele in nameti? Sau macar a unei tinerele, daca ti se pare mai stimulativ… Ti-a trecut prin cap sa-ti iei cativa colegi de la partid si sa ajuti macar asa, simbolic, o familie din colegiul tau sa dea zapada din fata portii?

Acum, nu spune nimeni ca e treaba parlamentarilor sa puna mana pe lopata si sa curete zapada; si nu spune nimeni ca era datorita ta sa faci treaba firmelor de deszapezire . Spunem doar ca in afara de a da din gura si a te plimba cu prietenii, prietenele si cainii prin zapada mai sunt si alte moduri in care poti demonstra cat de mult te intereseaza soarta cetatenilor din colegiul tau. In timp ce tu faceai fotografii in zapada, destins, tinandu-ti prietenii de dupa gat, un alt parlamentar ( intamplator, din colegiul tau), a facut un astfel de gest simbolic si s-a ocupat de deszapezirea unei parcari. N-a insemnat mult, la scara unui intreg oras inzapezit, dar a insemnat ceva pentru mai multe familii care locuiesc in zona respectiva.

Nazare, daca toate inaltele studii politice nu te-au invatat ca nu prin comunicate de presa faci opozitie, le-ai facut degeaba! Comunicatele tale de presa au fost mai abundente decat ninsorile din ultima vreme; si macar daca ar fi avut toate subiect! Dar nu, daca nu ai un subiect de interes local de care sa te agati, emiti comunicate de presa despre situatia politica din Balcani, piramida lui Keops si efectul razelor gamma asupra craitelor – toate dovada clara a incompetentei USL, care trebuie sa plece de la guvernare.

Muguras, ca sa nu mai voteze USL-ul, brailenii trebuie sa aiba o alternativa credibila. Tu, in calitate de singura floare a opozitiei locale, te consideri alternativa credibila? Sau, de cand a migrat Elena Udrea la alt partid, esti o floare cu doi gradinari?