Nazare prefera sa piarda toti primarii PDL, decat sa castige numai unul

1003916_657762777609274_1274784925_n

*este “politica bugetara“ cu care  opereaza liderul PDL Braila Alexandru Nazare

 

Cand este vorba despre alocari bugetare, presedintele PDL Braila, Alexandru Nazare, vrea totul sau nimic. Mai exact, acestuia i se pare normal ca daca in sedinta de Consiliu Judetean nu se aproba toate solicitarile de suplimentari de fonduri facute de consilierii PDL, pentru toate comunele cu primari PDL, atunci alesii sai sa nu voteze acel proiect de hotarare. Mai mult, la modul general, Nazare este de parere ca este preferabil sa nu primeasca niciun primar PDL  suplimentari de fonduri, decat sa primeasca numai unul si restul, nu.

Liderul PDL Braila a fost atentionat intr-o conferinta de presa de ziaristi ca este foarte putin probabil ca toate solicitarile de fonduri, ale tuturor primarilor PDL, sa fie aprobate, mai ales ca bugetul judetean nu este nelimitat, insa  acesta merge hotarat pe principiul ca daca nu primesc sume suplimentare  toti primarii PDL, atunci sa nu primeasca niciunul!

O logica simpla arata ca daca nici macar solicitarile primarilor Puterii nu sunt aprobate integral, din cauza bugetului auster, sunt sanse destul de mici sa fie aprobate, integral, solicitarile tuturor primarilor Opozitiei – astfel incat o atitudine de “totul sau nimic”, cand e vorba sa-si dea votul consilierii PDL, inseamna, de fapt, ca ei vor vota, in mod deliberat, pentru “nimic”, cand este vorba despre primarii proprii. Este concluzia unora dintre ziaristii locali, care l-au intrebat pe Nazare, intr-o recenta conferinta de presa, daca i se pare inteleapta o asemenea pozitie. Liderul PDL ne-a explicat ca “a cerut sa se voteze proiecte care reprezinta toate primariile din Braila, toti primarii”, adica “un echilibru pentru toti primarii, nu pentru unul”.

Iata insa cum vede presedintele PDL Braila problema, cand e vorba despre votul in Consiliul Judetean: