Stancu: Daca Danut Mihai vrea sa tina secret candidatul pentru prefect, sa si-l ia acasa!

stancu20

*este comentariul facut astazi de presedintele PSD Braila, referitor la faptul ca liderul PC local Danut Mihai nu a comunicat inca PSD-ului care este nominalizarea sa pentru functia de prefect al Brailei

 

“Daca vrea sa tina secret candidatul pentru prefect, sa si-l ia acasa!”. Este comentariul presedintelui PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, facut astazi, in cadrul unei conferinte de presa, pe tema unei nominalizari “secrete” a viitorului prefect al Brailei, facute de catre liderul conservatorilor locali, Danut Mihai.

Stancu a precizat ca desi nu pot face ei nominalizarea pentru postul amintit, social-democratii locali trebuie sa fie consultati, asa incat nu are de gand sa-si bata capul cu nominalizarile pe care Mihai le tine secrete, ci asteapta ca acesta sa le prezinte un nume concret, inainte de a face propunerea oficiala catre Bucuresti. Liderul PSD a mai spus ca nu este dispus sa-si dea acceptul pentru oricine, numai fiindca persoana in cauza este functionar public si nici sa mai permita sa se faca experiente pe judetul Braila, cu prefecti pusi pe ochi frumosi, care nu se pricep deloc la administratie publica.

Presedintele PSD  Braila a evitat sa-i spuna pe nume lui Danut Mihai, exprimandu-se in legatura cu acesta, cu un evident dispret, la modul “domnul caruia evit pronunt numele”.