Stancu prefera PNL, dar nu exclude colaborarea cu PDL

stancu4

*presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, isi doreste sa continue coabitarea cu PNL la nivel judetean, insa daca liberalii nu vor accepta aceasta varianta, este pregatit sa-si caute alti aliati pentru formarea majoritatii in consiliile locale si cel judetean

 

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, declara ca desi la nivel national s-a consemnat ruperea oficiala a USL, el isi doreste sa colaboreze in continuare cu liberalii, in plan judetean, pentru a pastra majoritatile formate in consiliile locale si cel judetean. Stancu nu vede nicio problema in a continua coabitarea la Braila, atat timp cat organizatiilor liberale li s-a dat mana libera sa faca ce aliante vor, in teritoriu. El a dat asigurari ca daca social-democratii si liberalii locali se vor intelege, nu se va pune problema de a fi schimbati nici viceprimarul municipiului, Alexandru Danaila, nici vicepresedintele Consiliului Judetean, Ovidiu Nechita, care sunt membri PNL, dat fiind ca “sunt oameni cu care putem lucra in continuare”.

Liderul PSD local a precizat insa ca nu are de gand “sa faca plocoane” in fata cuiva, fie ei si liberalii, pentru o astfel de intelegere si ca daca daca acestia nu vor mai fi dispusi sa colaboreze cu social-democratii, el nu va avea nicio problema in a negocia cu reprezentantii celorlalte partide, pentru formarea majoritatii in consilii.

L-am intrebat pe seful social-democratilor daca printre cei cu care este dispus sa negocieze se afla si presedintele PDL Alexandru Nazare, care l-a atacat pe acesta in numeroase randuri. Stancu ne-a declarat ca “pentru interesul braileanului, colaboreaza cu oricine”. Dincolo de disponibilitatea sa pentru discutii chiar si cu democrat-liberalii, in cazul in care liberalii nu vor dori sa ramana aliatii locali ai PSD, Stancu ne-a precizat insa ca atunci cand se va pune problema, va vota pentru “curatarea” CJ de oameni de factura  PDL-istului Danut Lungu, adica a acelora care “se ocupa de jocuri de noroc”.

Comentariile presedintelui PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, pe aceasta tema, aici: