Botea: Eu mi-am facut capital de imagine intrand in partid, sau partidul si-a facut cu mine?

botea viorel5

*este intrebarea retorica pe care o pune liderul PMP Braila, profesorul Viorel Botea

 

Presedintele filialei Braila a Partidului Miscarea Populara (PMP), Viorel Botea, considera ca daca se discuta despre activitatea sa politica, el, ca persoana, aduce un plus de imagine partidului in care se afla si nu invers. Botea spune ca la momentul la care a inceput sa faca politica era deja un nume in invatamantul brailean, deci calitatea de membru de partid nu i-a adus avantaje profesionale: “Eu, ca profesor, mi-am facut capital politic, sau profesorul Botea  a facut capital politic unde s-a dus? Cand m-am bagat in politica, eu zic ca eram o persoana pe care o mai stia lumea pe-aici, prin Braila…”.

Tachinat de ziaristi, care l-au intrebat daca i-au venit mai multi elevi la meditatii, dupa ce a devenit inspector scolar general, instalat in functie de PDL, Botea a raspuns: “Haideti sa o spunem pe-aia dreapta si cu meditatiile, si cu tot. Nu am, in momentul de fata, atat de multi copii pe cat se lauda altii – si mai ales ca eu fac meditatii de olimpiada, iar copiii stiu asta. Gratuit”.

Liderul PMP a mai  declarat ca sunt multi profesori braileni care au venit sa se inscrie la PMP tocmai pentru ca il cunosc si il apreciaza din punct de vedere uman si profesional.