Crima cu sange rece

criminalisti

*este ceea ce cred anchetatorii ca s-a intamplat in cazul femeii al carui cadavru a fost gasit ieri, in apropiere de Albina

 

Politistii braileni sunt mobilizati in aceste zile pentru rezolvarea cazului femeii al carui cadavru a fost gasit duminica dimineata pe camp, intre localitatile Albina si Valea Canepii, plin de noroi si sfasiat de caini. In urma necropsiei facute astazi s-a dovedit ca femeia, in varsta de 55 de ani, a murit ca urmare a multiplelor taieturi la gat si la membre.

Anchetatorii au reusit inca de ieri dupa-amiaza sa o identifice pe victima dupa un tatuaj pe care-l avea pe corp si au stabilit ca aceasta figura in acte ca avand domiciliul in municipiu, la vila uneia dintre fiicele sale, insa, de fapt, nu mai locuia acolo de mult. Desi femeia avea patru copii, niciunul nu mai stia mare lucru despre ea de cativa ani de zile, de cand plecase de acasa, dupa ce s-a casatorit. Si vecinii spun n-au mai vazut-o de mult, iar cand o mai zareau pe strada, parea sa traiasca de azi pe maine, fara un adapost deasupra capului.

Rudele femeii erau suparate, astazi, ca au aflat vestea tragediei de la ziaristi si nu de la politie, iar unul dintre gineri ne-a povestit ca ultima oara a vazut-o pe soacra sa in fata  cimitirului, cu o zi inainte ca trupul acesteia sa fie gasit pe camp.

Politistii, insotiti de jandarmi, s-au intors astazi in locul unde a fost gasit cadavrul si au luat la periat  zona pentru a doua oara, in speranta de a gasi noi indicii care sa-i puna pe urmele ucigasului. Dupa urmele si cantitatea de sange de la fata locului, anchetatorii banuiesc ca femeia a fost ucisa in alta parte si adusa pe camp, unde a fost tarata cateva zeci de metri. Ei inca nu exclud complet varianta unei posibile tentative de viol, inainte ca victima sa fie ucisa, motiv pentru care au si fost prelevate probe biologice, care au fost transmise la un laborator din Bucuresti. In orice caz, necropsia nu a pus in evidenta urme de violenta caracteristice violului.