Crin Antonescu, la Braila: Ma astept ca Basescu sa dea afise cu PMP, sa dea mere, sa aduca oamenii la vot cu Loganul personal

2

“Faptul ca Traian Basescu participa la actiunile Partidului Miscarea Populara nu e o stire. Ma astept sa puna afise, in campania electorala pentru europarlamentare” – este comentariul facut la Braila de  presedintele PNL, Crin Antonescu, legat de faptul ca astazi, presedintele Romaniei, Traian Basescu, s-a aflat din nou la o manifestare a Partidului Miscarea Populara.

Prezent la festivitatea lansarii oficiale a candidatilor la alegerile europarlamentare pentru zona de Sud-Est a Romaniei, desfasurata la Sala Polivalenta din Braila, Antonescu a explicat: “Ce sa facem? Este regretabil ca si pe ultimii metri ai mandatului, Traian Basescu se compromite politic, in calitatea lui de presedinte, ca vorba cuiva: macar daca ar fi facut aceasta campanie pentru un partid mare, dar este si hazliu, ca partidul acesta e cum e… Nu e demn si nu e bine, pentru ca repet, chiar era nevoie de un presedinte, chiar era nevoie de cineva care in acest an 2014, atat de incarcat cu dispute si cu competitie politica, dar in acelasi timp, incarcat, iata, cu foarte multe evenimente externe, presedintele sa se concentreze si sa ramana arbitrul de care un asemenea an politic ar fi avut nevoie. N-o face, ne-am obisnuit, ma astept la orice, v-am zis, ma astept sa dea afise, sa dea mere, sa aduca oamenii la vot cu Loganul personal, ma astept la orice si faptul ca nu mai fac din aceasta chestiune centrul discutiei mele si al actiunii mele politice ii scandalizeaza pe niste fosti prieteni, sau, in fine, incearca sa-l foloseasca domnul Ponta. Dar si domnul Ponta devine caraghios in lupta cu regimul Basescu, adica ganditi-va: domnul Basescu cu marul, cu chestia aia mica, PMP, sau cum ii spune – si ditamai domul Ponta, cu ditamai partidoiul in spate si ditamai Guvernul si cu ditamai problemele unei tari, lupta cu Basescu…”.