Cursuri de formare profesionala gratuite, pentru someri

cursuri someri

Agentia Judeteana  pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila aduce la cunostinta somerilor interesati faptul ca in perioada urmatoare se pot inscrie la cursuri de formare profesionala gratuite, in urmatoarele ocupatii/meserii:

*LUCRATOR STRUCTURI PENTRU CONSTRUCTII (nivel studii: minim 6 clase)

*CONFECTIONER ASAMBLOR ARTICOLE DIN TEXTILE – nivel studii: minim 6 clase;

*PATISER – nivel studii: minim 6 clase;

*BUCATAR (nivel studii: minim 6 clase)

*MACELAR (nivel studii: minim 6 clase)

*LUCRATOR IN CRESTEREA ANIMALELOR (in orasul Insuratei; nivel studii: minim 4 clase)

*VITICULTOR (in orasul Insuratei; nivel studii: minim 4 clase)

*COFETAR (femei, nivel studii: minim 6 clase)

*LUCRATOR INSTALATOR PENTRU CONSTRUCTII (nivel studii: minim 6 clase)

Cheltuielile vor fi suportate din bugetul asigurarilor de somaj, inclusiv pentru efectuarea analizelor medicale specifice fiecarei meserii. Pentru somerii care vor efectua naveta pe perioada cursului, se vor deconta abonamentele/biletele de transport.

Somerii neinregistrati care doresc sa intre in evidenta Agentiei, in vederea obtinerii unui loc de munca, sau pentru a participa la masurile active oferite, se vor prezenta la sediul A.J.O.F.M. Braila, din B-dul Dorobantilor 603-605, cu urmatoarele documente: actul de identitate; actele de studii si de calificare; carnetul de munca, in cazul persoanelor provenite din munca; adeverinta medicala din care sa rezulte ca sunt apti de munca sau au, eventual, restrictii medicale.

Informatii suplimentare se pot obtine de la sediul  A.J.O.F.M. Braila, din B-dul Dorobantilor, nr.603-605, sau la sediul Centrului de Formare Profesionala al agentiei, din str. Sergent Tataru, nr.2, corp B, etaj 3 (in curtea Grupului Scolar Mihail Sebastian), sau la telefon 0239/613034.