Piroman brailean, filmat de camerele de supraveghere

pompieri_45324200

Un individ inca neidentificat, care a incendiat o masina in noaptea de vineri, spre sambata, in municipiu, este cautat de politistii braileni. Un autoturism Audi a fost complet distrus dupa ce, la adapostul intunericului, in jurul orei 4 a diminetii, barbatul a aruncat pe acesta o substanta inflamabila, careia i-a dat foc. Piromanul nu si-a dat seama, insa, ca in zona erau camera de supraveghere, astfel incat toate manevrele sale au fost inregistrate, iar filmul cu scenele de la fata locului au ajuns in mainile politistilor.

Pe  imagini se vede cum un barbat imbracat cu un trening negru s-a apropiat de una dintre masinile parcate pe o strada Scolilor, a aruncat pe ea o substanta, dupa care i-a dat foc. Apoi individul s-a ascuns pentru cateva zeci de secunde in spatele unui chiosc, de unde s-a asigurat ca autoturismul este cuprins de flacari, dupa care a disparut in noapte.

Cel care a sunat la 112 a fost chiar proprietarul masinii, insa cand pompierii au ajuns la fata locului, aceasta era deja distrusa, astfel incat tot ce au mai putut sa faca a fost sa se asigure ca nu iau foc si autoturismele parcate in apropiere. Politistii sositi la fata locului au blocat circulatia pe ambele sensuri, pe perioada interventiei pompierilor.

In cauza s-a deschis dosar penal, iar anchetatorii nu exclud  posibilitatea ca incidentul sa fie o reglare de conturi intre gastile de cartier.

Imagini de pe camerele de supraveghere, aici: