PNL si-a lansat azi, la Braila, o parte dintre “eurocampioni”

1461752_730840656947459_1596760399_n

Lansare de candidati in stil mare, astazi, la Sala Polivalenta din Braila. Peste 2500 de liberali din sase judete ale tarii – Braila, Constanta, Tulcea, Vrancea, Buzau si Galati – au participat la festivitatea lansarii  candidatilor la alegerile europarlamentare pentru zona de Sud-Est a Romaniei. Astfel, au fost prezenti la Braila candidatii Adina Valean, Cristian Busoi, Renate Weber, Eduard Helvig si Ramona Manescu, alaturi de care s-au aflat presedintii organizatiilor liberale din judetele amintite, precum si presedintele PNL Crin Antonescu.

Manifestarea a fost deschisa de seful organizatiei-gazda, senatorul Catalin Boboc, iar acesta, ca de altfel, toti vorbitorii, s-a declarat increzator in sansele PNL de a castiga un mare numar de mandate la viitoarele alegeri si a laudat prestatia actualilor europarlamentari liberali, care “nu si-au denigrat tara”, asa cum au facut alti colegi de-ai lor, reprezentanti ai altor partide.

“Probabil ca si Victor Ponta se uita in jurul sau dupa liberali adevarati – si sunt putini. Liberalii adevarati sunt doar in PNL. PSD este un partid corupt, cu practici clientelare, iar noi n-o sa ne lasam invinsi de PSD-ul cosmetizat al lui Victor Ponta”, a declarat, la randul sau, liberalul Nini Sapunaru.

“A fost un an teribil, care  se poate incheia pentru noi cat de poate de bine”, a spus liderul PNL Constanta, urmat de presedintele PNL Buzau, care a afirmat: “ PNL este singurul care poate pune capat regimului corupt al lui Victor Ponta”.

“Azi, in Romania, duba a ajuns unitatea de masura a democratiei” si a venit vremea “sa ne debarasam de metehnele si apucaturile PSD-iste”, a comentat si candidatul Cristian Busoi.

De asemenea, vorbitorii si-au mai aratat convingerea ca “PNL  e singurul partid cu adevarat de dreapta”, ca este sigurul capabil sa salveze Romania de coruptie si ca este „singurul partid care merita sa dea Romaniei un presedinte” – respectiv pe Crin Antonescu.

La randul sau, intr-un discurs neasteptat de “cuminte”, fara niciun fel de atacuri la PSD, presedintele PNL Crin Antonescu a facut referire la integrarea europeana a tarii noastre in termenii: “Romania este un copil modest, dat la o scoala inalta, dar este un copil frumos, care vrea sa reuseasca”, “Romania nu a fost niciodata intr-o pozitie cu sanse mai bune, la nivel european” si i-a indemnat pe viitorii europarlamentari liberali sa munceasca pentru tara lor “nu doar cu mintea, cu priceperile si cunostintele lor”, ci si “cu inima”.   In plus, el si-a exprimat convingerea ca “PNL este singurul partid capabil sa croiasca drum in hatisul de demagogie si impostura care a invadat viata politica din Romania ultimilor ani”.

Cuvantul de deschidere a manifestarii, rostit de presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, in calitate de gazda, il puteti urmari aici: