Postul de prefect, la Braila, este „deocamdata” al PC-ului

stancu, simi 2

*este sublinierea facuta astazi de presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu

 

Liderii PSD Braila sunt nemultumiti de modul in care intelege conducerea PC locala sa faca selectia candidatilor pentru functia de prefect al judetului, dar si de secretomania in  care actioneaza conservatorii, cand fac nominalizarile respective.

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, precum si primarul municipiului, Aurel Simionescu, au spus astazi ca nu au fost informati cu privire la nicio varianta de prefect de catre liderul PC Danut Mihai, desi acesta a avansat niste nume, la nivel central. Mai mult, lui Simionescu i se pare ciudat ca PSD-ul local sa afle din presa despre variantele pe care le ia in calcul Mihai, desi, potrivit intelegerii, social-democratii trebuie sa fie consultati, inainte de nominalizarea facuta oficial, la Bucuresti.

Stancu a mai precizat astazi ca, din ce a inteles, varianta Vasilicai Vilcu, luata in calcul de Mihai ca posibil prefect si anuntata in presa zilele trecute, nu a fost acceptata la Bucuresti. Mai mult, seful PSD Braila a anuntat, pe un ton apasat, ca postul de prefect de Braila este DEOCAMDATA al PC-ului, lasand de inteles ca daca Danut Mihai mai bajbaie mult in cautarea unui prefect si mai vine cu tot felul de variante fanteziste, s-ar putea ca PC sa piarda dreptul de a face nominalizarea pentru acest post.

Comentariile liderilor PSD pe aceasta tema, aici: