Stancu: De ce credeti ca trebuie sa fac neaparat cunostinta cu prefectul? I-am vazut poza in ziar!

958523_10201518438298539_363916432_o

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat astazi ca  nu a ajuns la ceremonia de investire a prefectului Vasilica Vilcu pentru ca a fost plecat la Bucuresti, cu probleme de serviciu si a ajuns  in Braila dupa ora  desfasurarii festivitatii amintite. El a precizat ca nu a fost invitat printr-un SMS, cum s-a intamplat initial cu primarul Simionescu, ci l-a sunat prefectul si l-a anuntat de aceasta ceremonie. Seful CJ nu considera insa ca fiind o prioritate pentru el o eventuala intalnire intre ptru ochi cu Vilcu, pentru a face cunostinta si a explicat astazi ca “are foarte multa treaba la Consiliu”, asa incat  “n-are timp de asemenea frecusuri”.

Stancu a mai spus ca este suficient ca  i-a vazut fotografia prefectului intr-un ziar, ca ii ureaza succes in activitate si considera ca de-acum, fiecare trebuie sa-si vada de treaba lui. In rest, presedintele CJ nu este prea nerabdator sa se intalneasca fata in fata cu prefectul si spune ca acest lucru o sa se intample la un moment dat, cand va avea loc  “vreun eveniment la care trebuie sa participe amandoi”.

Pe de alta parte, Gheorghe Bunea Stancu a fost de-a dreptul amuzat de solicitarea facuta recent de deputatul PDL Alexandru Nazare, care ii cerea premierului Ponta sa il oblige colegul sau de partid, presedintele CJ Braila, sa discute cu Vasilica Vilcu. Stancu a mai spus astazi ca, drept dovada ca PSD-ul central nu desconsidera organizatia PSD Braila, Victor Ponta va vizita in curand judetul nostru.