Stancu: Tare mi-e sa nu ni se ceara de la centru sa nu mai colaboram cu PNL!

stancu si boboc

*este comentariul facut astazi de presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, legat de continuarea colaborarii in plan local cu liberalii

 

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca prefera sa continue in plan local colaborarea cu PNL, decat sa caute sa formeze alte majoritati in consiliile locale si in cel judetean. El a precizat insa ca depinde numai de acestia daca vor respecta  intelegerea facuta duminica,  in intalnirea reprezentantilor celor doua organizatii judetene, cand s-a cazut de acord asupra unor principii. Stancu a mai spus ca este suficient ca intr-o singur caz din judet sa nu se respecte intelegerea si din acel moment, PSD renunta la colaborarea cu liberalii si-si cauta alti aliati in plan local.

Pe de alta parte, Stancu se teme ca din cauza declaratiilor si pozitiilor luate la nivel central de unii liberali, in incercarea de a bloca initiativele si proiectele Guvernului, conducerea PSD sa nu le ceara organizatiilor din teritoriu sa intrerupa orice colaborare cu PNL si in plan local.

Declaratiile presedintelui PSD Braila pe aceasta tema, aici: