Vasile Varga: Pozitia lui Stancu si Simionescu fata de prefect este una fireasca

P1060826

Deputatul PNL de Braila Vasile Varga a declarat astazi ca ii intelege pe primarul Aurel Simionescu si pe presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu (PSD), legat de atitudinea lor fata de noul prefect al Brailei. Varga a explicat astazi, intr-o conferinta de presa, ca asa cum exista o suparare din partea celor doi, legat de modul in care s-a facut nominalizarea prefectului de catre conservatori, fara consultarea social-democratilor, si liberalii ar putea sa aiba o nemultumire similara.

Liderul PNL ramane la opinia ca ar fi fost oportuna numirea unui prefect care avea o experienta in administratia publica locala, insa considera ca dincolo de aceste chestiuni care ar putea deranja pe unul sau pe altul dintre cei implicati, colaborarea institutionala va decurge fara probleme.
Pe de alta parte, Varga nu s-a ferit sa aminteasca de gestul Prefecturii de a-i invita pe parlamentarii PNL – si nu numai – prin SMS, la ceremonia de investire a reprezentantului Guvernului in teritoriu, ca de o gafa de protocol, o dovada in plus ca noul prefect nu si-a inceput mandatul chiar cu dreptul.