Botea: Nu ascund ca m-ar interesa o candidatura la presedintia Consiliului Judetean!

P1070110

Presedintele filialei locale a Partidului Miscarea Populara, Viorel  Botea, aspira sa-i ia locul actualului presedinte al Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea  Stancu. Dupa ce au stabilit ca “Epoca Stancu” este pe final, Botea si colegii sai isi fac planuri nu doar pentru a-i lua locul PSD-ului la guvernarea locala, ci si pentru a ocupa fotoliul pe care sta acum presedintele social-democratilor braileni, la conducerea Consiliului Judetean.

 “Oferta pe care o putem spune in momentul de fata este oferta pe care o va da electoratul. Ati vazut ca eu nu am candidat pentru alegerile europarlamentare. Nu este important cine candideaza, important este ce oferi pentru acea candidatura, ce are in spate acea candidatura, acel om, acel X.  X poate fi un om care aduce schimbarea in Braila”, a declarat astazi Botea.

L-am intrebat pe presedintele PMP Braila care este oferta PMP pentru functia de presedinte CJ, daca “X” are si-un nume. “Oferta PMP este oferta  acelei persoane care va reusi sa implementeze acea strategie a partidului, cu rezultate. Ca voi reusi sa o prezint eu si sa o implementez, ca va reusi domnul Ionel Adetu, ca va reusi domnul Viorel Grosu, nu asta este ideea. Noi am gandit niste lucruri pentru viitor, nu pentru Botea, presedinte la Consiliul Judetean. Va candida cel care, la momentul respectiv, va fi cel mai bine clasat, sustinut atat de membrii organizatiei, cat si de centru”, a raspuns Botea.

Intrebat direct daca il intereseaza o candidatura la Consiliul Judetean, seful PMP  a admis, in final: “O candidatura la presedintia CJ nu ascund ca m-ar interesa – si vedeti ca sunt foarte cinstit si foarte corect -, dar nu in conditiile de a ma duce pe un teren gol. Deci nu ma duc la Consiliul Judetean, ca presedinte, pe un teren gol. Ma duc  – sau un coleg de-al meu se poate duce la presedintia CJ, pe un fundament construit in timp”.