Draghincescu: Daca ar fi facut Nazare ce as fi vrut eu sa faca, de mult era curatenie in PDL

3

Nu vreau sa fiu europarlamentar, dar candidez si voi fi aleasa si desi voi fi aleasa, nu voi deveni europarlamentar – este paradoxul electoral  in care se vede consilierul local brailean Simona Draghincescu, dupa alegerile din luna mai a acestui an.  Aseara, la emisiunea “Deschide Lumea”, de la Realitatea TV Galati-Braila, moderata de Mihaela Dan si Catalin Iordache, Draghincescu a declarat ca PDL va castiga alegerile europarlamentare si ca aceasta tinta electorala este una “rezonabila”.

Intrebata de ce nu anunta presedintele PDL Braila, Alexandru Nazare, ca isi da demisia, in caz ca nu atinge acest  obiectiv – respectiv castigarea alegerilor -, daca tot i se pare unul “rezonabil”, Draghincescu a declarat ca “nu-i da ea voie” sa faca o astfel de declaratie. Chestionata in ce calitate ar trebui sa-i “dea voie” lui Nazare sa isi ia un astfel de angajament, consilierul municipal a raspuns ca “in calitate de colaborator”.

Mai multe despre colaborarea Draghincescu-Nazare, precum si despre „curatenia” pe care consilierul local ar fi vrut s-o vada in PDL, aflati aici: