Elena Udrea: Sub semnatura mea, au venit la Braila peste 140 de milioane de euro

P1070469

Deputatul PMP Elena Udrea a declarat astazi ca in calitate de ministru al Dezvoltarii Regionale a contribuit la realizarea, in judetul Braila, a numeroase obiective, care au primit finantare pe diverse programe: “Au venit la Braila peste  140 de milioane de euro, pe proiecte, sub semnatura mea. E adevarat ca am semnat contracte cu primarul Brailei, cu presedintele Consiliului Judetean, dar ei erau la acea vreme alesii brailenilor”.

Aflata in judetul nostru pentru festivitatea de lansare a candidatilor PMP la alegerile europarlamentare, Udrea nu a pierdut ocazia sa laude guvernul din care a facut parte, ca membru PDL: “Un guvern care a fost criticat – si ma refer la Guvernul Boc – a facut mai mult pentru Romania decat orice alt guvern de pana acum”.

Si pentru ca acum este intr-un alt partid decat pe vremea guvernarii Boc, Udrea a revenit in actualitate, cu mesaje de campanie pentru noua sa formatiune politica, Partidul Miscarea Populara: “Unii au plecat cu sacul, noi am ramas cu principiile. Unii trebuie insa sa duca mai departe politica si viziunea lui Traian Basescu. Obligatia pe care o avem este sa fim foarte buni, sa fim credibili. Sa dam semnalul ca suntem capabili, ca partid, sa dam la alegerile europarlamentare un scor cu doua cifre si sa dam, apoi, si viitorul presedinte al Romaniei”.