Finantare de 500.000 de euro, in pericol sa se piarda

images

Un proiect in valoare de 500.000 de euro, destinat pregatirii somerilor braileni, este in pericol sa-si piarda finantarea, ca urmare a faptului ca Prefectura, care este parte a acestuia, nu are fondurile necesare pentru a acoperi cota-parte ce-i revine.

Presedintele Consiliului Judetean Braila a declarat astazi ca proiectul a fost realizat in parteneriat de catre Agentia Judeteana pentru Ocupare Fortei de Munca, Prefectura si Centrul de Informare si Documentare, iar acum se risca pierderea finantarii, daca nu se semneaza documentele pana marti. Potrivit lui Stancu, contributia Prefecturii este de 20.000 Ron, insa, deocamdata, institutia amintita nu are disponibili acesti bani, care la finalul proiectului  i-ar fi oricum  rambursati.

Seful CJ a precizat ca nu considera ca este vina prefectului Vasilica Vilcu pentru aceasta problema, dat fiind ca ea doar a mostenit o situatie incurcata pe mandatul prefectului Gheorghi Obreja.  Stancu a mai spus ca incearca sa faca demersurile necesare la Bucuresti, pentru ca acesti bani sa fie alocati Prefecturii, inainte de data-limita.