Socant: Imagini cu un barbat spulberat de tren

1

Scene socante, in aceasta dimineata, in  zona Lacu Dulce din Braila. Un barbat inca neidentificat s-a aruncat in fata trenului, la trecerea la nivel cu calea ferata, sub privirile stupefiate ale unei tinere care a fost in pragul lesinului, dupa  dramatica intamplare.

Filmul tragediei a fost suprins in direct pe camerele de supraveghere din zona. Pe imagini se vede ca barbatul, care avea circa 60 de ani, s-a invartit prin zona 15 minute, a traversat sinele, s-a indepartat, apoi s-a oprit pentru cateva minute, a fumat o tigara, s-a intors si a asteptat sa apara trenul. Cand garnitura care se indrepta catre Galati a fost la cativa pasi de el, barbatul s-a aruncat pe linii si a fost omorat pe loc. Imaginile arata cum o  tanara care se afla pe partea cealalta a caii ferate si care a vazut totul s-a luat cu mainile de cap, socata si fiindca ii tremurau picioarele, s-a asezat  pe o bara, ca sa-si revina.

Ambulanta sosita la fata locului nu a mai putut decat sa constate decesul sinucigasului. Politistii continua cercetarile, pentru stabilirea identitatii barbatului.