Sorin Zavoianu catre Mihaela Dan: “Iti dau foc, te transez si te dau la caini”

733938_369362419867317_1128601003_n   IMG_20140428_164958

Pasiuni antipolitice impinse la extrem –  cel putin asta pare sa se intample cu un june din Braila care este extrem de deranjat de articolele politice de pe MD Press, postate pe diverse grupuri de pe Facebook. Daca unii dintre membrii grupurilor respective, satui de politica – si nu neg ca sunt multi si din acestia -, se multumesc sa le ignore si sa citeasca doar acele postari care ii intereseaza, se pare ca pe un anume Sorin Zavoianu, pe care nu am avut placerea sa-l cunosc, il deranjeaza la culme aceste articole. Aflat, probabil, intr-un moment de  nervozitate maxima, mi-a trimis urmatorul mesaj:

“GFai panaramo, tu vrei sa-ti iau dintii in p…a? Daca mai postezi cacaturi politice in grupuri care nu au legatura cu politica, iti iau mortii si familia in p…a, iti dau foc, te transez si te dau la caini. Iti iau zambetu’ in p…a, ca sa te vad plangand”.

Cu scuzele de rigoare ca il agasez cu articolele mele, il anunt pe aceasta cale pe domnul Sorin Zavoianu ca daca imi mai trimite astfel de mesaje, voi face plangere oficiala la politie.

Si ca sa nu existe vreo confuzie cu vreun alt Sorin Zavoianu, anexez  mesajul amintit (cu corectura facuta de mine, la cuvintele pe care nu mi-am permis sa le public integral in forma in care au fost scrise) si fotografia celui care mi-a transmis acest mesaj, asa cum am gasit-o pe contul lui de FB.