Tamponare spectaculoasa pe Calea Calarasilor

Image1(1)

Tamponare spectaculoasa, care se putea transforma intr-o tragedie. S-a intamplat in Braila, cand un sofer neatent a facut un viraj fara sa se asigure si a izbit in plin o masina care circula regulamentar.

Incidentul s-a pretrecut  pe Calea Calarasilor, cand soferul, aflat pe banda a doua, a virat stanga si a lovit un autoturism care circula in aceeasi directie de mers, pe banda a treia. Pe imaginile luate de camerele de supraveghere din zona se vede cum cel de-al doilea sofer pierde controlul volanului, ricoseaza in viteza pe banda I, unde izbeste violent din spate o masina pe care impactul a invartit-o in loc, dupa care se opreste in gardul unui chiosc aflat pe trotuar. In plus, pe imagini se observa cum un barbat si un cuplu aflat pe trotuar  s-au ferit in ultimul moment si au evitat la milimetru sa fie loviti si ei.

Dupa ce a iesit precipitat din masina, pentru a verfica daca este cineva ranit, conducatorul auto vinovat de incident s-a grabit sa revina la autoturismul sau, de unde si-a scos fetita, pe care a luat-o in brate, pentru a o linisti. In urma tamponarii, nimeni nu a fost ranit, iar soferul  vinovat  a scapat doar cu o amenda.