Update: Barbat mort in chinuri groaznice, devorat pana la os de caini

194.88.148.40

Barbat  mancat de viu de caini, in apropiere de localitatea Albina. Este sfarsitul tragic al unui brailean de 52 de ani din orasul Insuretei, al carui cadavru eviscerat a fost descoperit aseara pe camp, langa o sosea, la cativa zeci de metri de locul unde, in luna martie, fusese gasit un alt cadavru sfasiat de cainii vagabonzi, cel al unei femei. Daca in primul caz, examenul medico-legal a   scos la iveala faptul ca femeia murise injunghiata, iar corpul ei fusese lasat prada maidanezilor, de aceasta data, barbatul a fost omorat chiar de patrupedele care misuna prin zona.

Intrigati de locul macabrei descoperiri, anchetatorii au asteptat cu interes rezultatul necropsiei, pentru a afla daca si in acest caz este vorba de o crima. Medicii legisti au descoperit insa ca omul fusese atacat si omorat de cainii vagabonzi, care pur si simplu i-au mancat carnea pana la os, precum si toate organele interne.

 “Moartea acestui barbat a fost violent si s-a datorat multiplelor plagi muscate, de o haita de caini. Era eviscerat, avea dezosate membrul superior pe o parte, membrul inferior pe cealalta, bazinul nu mai avea niciun organ intern”, ne-a declarat medicul legist  Gina Ilie.

Vecinii barbatului povestesc ca acesta era un om cumsecade si traia destul de modest, iar duminica dimineata a fost luat cu salvarea si transportat la spital, fiindca se simtise rau, dupa ce cazuse de pe bicicleta. El fusese externat duminica seara, la ora 18, iar anchetatorii banuiesc ca nu a avut bani sa se intoarca acasa cu trenul sau cu o cursa rutiera, asa ca a pornit pe jos, circa 50 km, cum mai facuse si alta data. Omul n-a apucat sa  iasa bine din oras cand, in apropiere de Albina, cel mai probabil, a fost inconjurat de o haita de patrupede infometate, care l-au doborat, iar victima si-a gasit sfarsitul in coltii lor.

Barbatul nu avea sotie, iar fratii lui, care muncesc in strainatate, se vor intoarce acum in tara, ca sa-l ingroape crestineste.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/nlzgDo-yVmE” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>