Viorel Botea: Epoca Stancu este pe final

botea viorel5

Presedintele filialei locale a Partidului Miscarea Populara, Viorel  Botea, prezice apropiatul final al “Epocii Stancu” si se pregateste intens pentru a oferi o alternativa brailenilor, in locul PSD-ului si al liderului sau, Gheorghe Bunea Stancu. Botea a prezentat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, asa-numita “strategie post-Stancu”, pusa la cale de PMP Braila, tocmai pentru ca organizatia sa sa nu  fie prinsa nepregatita, in momentul in care se va vacanta presedintia Consiliului Judetean: “Este un semnal foarte important comportamentul centrului, comportamentul conducerii centrale a PSD fata de Braila. Faptul ca organizatia  PSD de Braila este marginalizata, faptul ca in Braila nu merg lucrurile asa cum trebuie din punct de vedere politic, faptul ca despre Braila, in momentul de fata, lucrurile se discuta asa cum stie toata lumea, este un semnal ca aceasta epoca Stancu este pe final”.

Botea a mai comentat ca pentru orice epoca, exista un inceput si un sfarsit, dar ca “exista viata in continuare” si lasa sa se inteleaga ca, in opinia lui, cand “Epoca Stancu” apune,  ar fi un bun moment pentru rasaritul unei  posibile Epoci PMP  – nu indraznim, inca, sa spunem o posibila “Epoca Botea”…

“Cand cineva este schimbat, ca este schimbat politic, ca este schimbat de alegeri, din cauza problemelor cu organele statului – ca se poate intampla orice si justitia isi va da verdictele in perioada urmatoare -, trebuie sa existe alternativa. Alternative nu exista in Braila, in momentul de fata, iar noi nu de dorim altceva decat sa prezentam aceasta alternativa, asa cum o vedem noi”, a spus Viorel Botea.

Liderul PMP a precizat insa ca nu se refera neaparat la Gheorghe Bunea Stancu, ca persoana, ci la modul in care a fost administrat judetul, in perioada cat  PSD a fost la putere, cu acesta la conducerea social-democratilor braileni si a Consiliului Judetean: “Toata lumea ii da cu <<Stancu, Stancu, Stancu>>; nu asta este problema, nu Stancu este problema. Mai devreme sau mai tarziu, ca si mine, ca si Stancu, ca si Simionescu, ca si Nazare, ca orice politician, oamenii vin si pleaca. Ce se ofera dupa ce  pleaca o persoana, aceasta este intrebarea”.