Chiru: De Botea nu se lipeste nimic, decat Finante. Adunarea…

P1070656

Liderul PNTCD Braila, Gheorghe Chiru, este de parere ca presedintele PMP local, Viorel Botea, are o pozitie “nesanatoasa”, in privinta investitiilor in sanatate. Chiru a facut referire astazi la o recenta declaratie a lui Botea, potrivit caruia nu are rost sa investesti in aparatura medicala moderna pentru spitalele din judet, pana cand Braila nu se dezvolta economic. Liderul taranist local propune ca presedintele PMP sa beneficieze de un tratament medical gratuit, ca sa-si revina in fire si sa nu mai faca astfel de afirmatii: “Eu, pentru salvarea unor lideri de partid care fac declaratii din astea, as propune alocarea de la buget a unui tratament gratuit, pentru ca efectiv facem un bine societatii – ne gandim ca altfel, ce rost ar avea o investitie in cai morti…  Asa, salvam niste oameni, suntem marinimosi ca natie si reducand totul la declaratiile unui lider local de partid, ii acordam circumstante atenuante, avand in vedere si perspectiva cu tratamentul…

Declaratia in sine e una nesanatoasa, de aia am facut referire la tratament. Nu am nimic cu Botea, i-am fost nas politic, l-am primit in partid prima data; a venit saptamana asta si saptamana urmatoare voia sa fie director la nu stiu ce scoala, la liceu… Era in ’97, in PNTCD, cand i-am facut botezul, dar n-a invatat nimic de atunci, imi pare rau sa spun. Nu se lipeste nimic de el, decat Finante, atat. Adunarea… Si la Braila, adunarea, mai ales cand esti la putere, e cam asa: 1+1=5.

Cum sa mai creada lumea asta despre noi, oamenii politici, ca suntem normali, in conditiile in care lideri judeteni de partid declara ce declara?!”.