Directorii Agentiei de Prestatii Sociale, Casei de Pensii, Directiei de Sport si Garzii de Mediu in pericol

stancu17

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, sustine ca nu stie daca in perioada imediat urmatoare vor fi schimbati sefii liberali ai unor servicii deconcentrate de la nivelul judetului Braila, asa cum se anunta inlocuiri de directori in toata tara. Stancu a declarat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu el este cel care are puterea sa opereze aceste schimbari in functii, insa a admis ca sunt o serie de directori de deconcentrate de la nivel local instalati in posturi de PNL, de activitatea carora nu este multumit. Seful PSD Braila a dat si cateva exemple: “Nu noi suntem cei care i-am numit, nu putem sa-i destituim noi.Vom vedea, inca e prea devreme sa discutam chestiile astea. Nu se poate face peste noapte asta, cu schimbarile de directori. Daca ma intrebati pe mine, eu n-as schimba pe nimeni decat pe criterii profesionale. Deci daca nu corespunde din punct de vedere profesional, putem discuta de astfel de schimbari. Eu nu stiu daca liberalii care sunt astazi in functie sunt cei mai buni. Poate sunt si altii mai buni decat ei. O sa faca ministerele o astfel de analiza si poate se vor opera si astfel de schimbari.

Sunt si zone in care trebuie operate schimbari, de exemplu la Agentia de Prestari Sociale, punctul meu de vedere este ca trebuie facuta o schimbare, pentru ca noi actionam dupa un anumit tipic care are cu siguranta iz politic. Si mai sunt si altele.

La APIA… eu nu sunt nemultumit de APIA, daca ma intrebati pe mine, nu, ei au dat subventiile, oamenii sunt  multumiti. Dar sunt niste zone in care eu sunt nemultumit. La Pensii, domnul Enache e putin mai bolnav si de-asta ne gandeam ca poate dam o recomandare pentru altcineva. Poate si la Directia de Sport… Dar noi putem  sa facem doar recomandari, altceva nu putem sa facem, ca suntem prea mici. Daca ma intrebati pe mine, si cand ma uit la Galati si vad pe partea stanga noua halda de gunoi in zona cartierului Siret, acolo, poate nu sunt asa de multumit de cei care se ocupa de Mediu. Dvs sunteti multumiti? Va place ce-i acolo?”.