Marioara Nistor: Am demisionat din PP-DD si am trecut la UNPR

marioara nistor2

Deputatul brailean Marioara Nistor a confirmat in urma cu cateva zeci de minute, printr-un mesaj postat pe o retea de socializare, zvonurile cu privire la trecerea ei de la PP-DD la UNPR.

“Am datoria morala fata de voi sa va anunt personal ca am demisionat din PP-DD !
Campania electorala recent incheiata m-a facut sa incerc atat bucuria unui rezultat foarte bun la Braila pentru PP-DD, al doilea pe tara, dar si dezamagirea unui fiasco politic al formatiunii la nivel national. Imi asum cu onoare rezultatul judetean, pentru ca am muncit foarte mult si, mai ales, am crezut in ceea ce fac!
Am ales sa parasesc PP-DD pentru ca valorile in care am crezut atunci cand m-am alaturat acestui partid au disparut pe parcurs. Nu mi-a fost usor sa iau o astfel de decizie, deoarece crezul meu este de a lupta pana la capat, de a face tot ceea ce imi sta in putinta pentru a dezvolta ceva durabil.
La Braila am construit o organizatie judeteana de partid din nimic, am asezat structuri firesti, am motivat oameni, dar n-am reusit, din pacate, sa schimb mentalitatea, sa aprind scanteia muncii in echipa. Sper ca toti cei care mi-au stat alaturi pana acum sa inteleaga demersul meu si ii asigur pe fiecare in parte ca faptul ca i-am cunoscut si colaborat a insemnat un lucru special pentru mine. Am ales sa ma alatur unui partid care stie sa-si pastreze verticalitatea, o formatiune indreptata spre progres, si pentru care un parlamentar si munca lui inseamna mandrie si onoare. Sper ca alaturi de Organizatia Judeteana Braila a UNPR sa activez intr-un cadru politic efervescent, determinat, implicat, in care sa pot duce la bun sfarsit proiectele incepute in vederea cresterii nivelului de trai al locuitorilor de aici”, a scris Nistor.