Social-democratii braileni nu mai au dreptul sa fie “Mandri ca suntem romani”

gethumb.details.php

PDL Braila anunta ca incepand de maine, alianta locala PSD-UNPR-PC nu mai are dreptul sa foloseasca materialele electorale care contin sloganele “Mandri ca suntem romani” si  “Romania puternica in Europa”. Potrivit unui comunicat de presa dat publicitatii de presedintele PDL local, Alexandru Nazare, BEJ Braila a admis plangerea PDL pentru interzicerea folosirii sintagmelor  amintite.

“Astazi, 20 mai 2014, Biroul Electoral Judetean Braila a decis, cu majoritate de voturi, admiterea plangerii PDL Braila prin care se solicita obligarea aliantei PSD-UNPR-PC si a fiecaruia dintre partidele membre, in mod individual, de a inlatura in termen de 24 de ore toate materialele de campanie electorala care contin sintagmele “Mandri ca suntem romani” si “Romania puternica in Europa”, folosite in campania electorala pentru alegerea Parlamentului European din data de 25 mai 2014. Decizia BEJ Braila vine ca urmare a analizarii plangerii depuse de PDL Braila, prin care erau invocate motivele pentru care folosirea celor  doua sintagme de catre PSD-UNPR-PC in campania electorala trebuie interzisa.

Apreciem pe aceasta cale ca hotararea BEJ Braila vine in sprijinul mentinerii unui climat de legalitate a campaniei electorale si sanctioneaza comportamentul inselator si deviant al Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC si al fiecaruia dintre partidele membre, care au dus o campanie electorala mincinoasa, inducand in eroare romanii de buna credinta”, se arata in comunicatul de presa amintit.