Caruta spulberata de un microbuz, langa Cuza Voda

21

Tragedie, in aceasta dimineata, pe o sosea din Braila. Un barbat a murit, iar sotia lui se zbate intre viata si moarte la spital, dupa ce caruta in care se aflau a fost lovita de un microbuz al carui sofer nu o observat decat prea tarziu atelajul.  Incidentul s-a petrecut in jurul orei 5 a diminetii, cand cei doi carutasi, sot si sotie, au pornit din localitatea de domiciliu catre orasul Ianca, cu caruta incarcata cu porci, pe care voiau sa-i vanda la targ. Pe drum, in apropiere de Cuza Voda, atelajul, care nu era semnalizat, a fost lovit de un microbuz de transport marfa ce venea din spate si al carui sofer spune ca a fost orbit de farurile unei masini care circula din sens opus.

Caruta a fost pur si simplu spulberata, sateanul, in varsta de 58 de ani a murit inainte sa ajunga ambulanta la fata locului, iar sotia sa a fost grav ranita. De asemenea, un pasager din microbuz a ajuns si el la spital, cu leziuni minore.

In  urma impactului violent, patru dintre porcii din caruta au fost si ei omorati, iar cei doi cai au suferit leziuni grave si au ramas agonizand, in camp. In scurt timp, imagini de la fata locului.