Angajatii CJ Braila se tem ca iarasi nu-si vor putea lua salariile la timp

ai1

Functionarii din Consiliul Judetean Braila se tem ca, in urma celei mai recente schimbari de vicepresedinte, dispuse de Prefectura Braila, vor aparea din nou probleme in plata salariilor. Oamenii spun ca teoretic, ziua de salariu este pe data de 13 insa, dat fiind ca in aceasta luna 13 este intr-o zi de sambata, in mod normal, salariile ar fi trebuit platite maine, 12 septembrie.

Cel care a fost pana ieri vicepresedinte al CJ Braila, Ionel Avram (foto), ne-a declarat astazi ca a avut grija ca oamenii sa nu sufere,  astfel incat a semnat inca de ieri, cand, legal, era inca vice CJ, dispozitia pentru plata salariilor: “Nu va fi o problema, salariile le-am rezolvat eu ieri. E o problema pe care am rezolvat-o, am reusit sa semnez plata salariilor”.

Noul vicepresedinte, reinscaunat astazi in functie, Ovidiu Nechita, sustine insa ca, din punctul sau de vedere, semnatura lui Avram nu este valabila si deci, va fi nevoie de organizarea unei sedinte de indata, in care Nechita sa primeasca din nou competente de presedinte, pentru a avea dreptul de semnatura pe statele de plata: “Din punctul meu de vedere, semnatura lui nu este valabila”.