Bravada tinereasca, sfarsita la spital

2  3

Cursa infernala pe patru roti, care s-a incheiat cu trei raniti. S-a intamplat azi-noapte in municipiul Braila, cand trei tineri, cu varste cuprinse intre 17 si 19 ani, au ajuns in spital, dupa masina in care se aflau a iesit de pe carosabil si a lovit un copac, care, in urma impactului violent, s-a prabusit peste autoturism. Tinerii circulau cu viteza foarte mare pe o artera dintr-un cartier marginas, iar suspiciunile sunt ca ei participau la o cursa ilegala de masini. Din cauza vitezei si a lipsei de experienta, soferul, in varsta de 19 ani, care are permis de conducere de numai 3 saptamani, a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un copac, dupa care s-a rasturnat. In urma impactului violent, copacul a cazut peste masina si i-a prins pe pasageri in interior. Localnicii, speriati de zgomot, au iesit si au dat copacul jos de pe autoturism, astfel incat soferul si pasagerul din spate au reusit sa iasa. Pasagerul din dreapta insa, in varsta de 17 ani, a ramas prins intre fiarele contorsionate si a fost nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare pentru a fi scos si transportat la spital. Tanarul acuza rani la picioare, fiind, de altfel, si cel mai grav ranit dintre cei trei.

La  sosirea politistilor, localnicii din zona au povestit ca autoturismul avea viteza cu mult peste 100km/h si ca zgomotul produs in urma impactului a fost infiorator, iar casele li s-au cutremurat. Oamenii au mai spus ca cei cu care se se intreceau cei trei baieti s-au facut nevazuti imediat dupa impact.

Politistii continua cercetarile, pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs accidentul, iar in cauza s-a deschis dosar penal, pentru vatamare corporala din culpa.