Chiru: Asupra lui Nechita au actionat niste chestii extraordinare pentru sistemul lui nervos central

P1060410

Consilierul judetean PNTCD Gheorghe Chiru nu este foarte sigur cum va vota, daca la urmatoarea sedinta a CJ Braila se va pune pe ordinea de zi proiectul privind eliberarea din functie a vicepresedintelui Ovidiu Nechita. Chiru spune ca data trecuta cand s-a intamplat acest lucru nu a fost de acord cu modul abrupt in care a actionat PSD-ul, pentru a-l da jos pe liberalul Nechita, iar la viitoarea sedinta, daca se va pune iarasi aceasta problema, crede ca se va abtine de la vot. Pe de alta parte, Chiru arata compasiune fata de Nechita, al carui sistem nervos, in opinia sa, a fost extrem de solicitat in ultima vreme: “Asupra lui Nechita au actionat niste chestii extraordinare pentru sistemul lui nevos central, extraordinare. L-a depasit momentul, i-am spus de trei ori in sedinta ca a venit nepregatit, ca sa nu spun altceva. Imi pare rau pentru ca intamplarea l-a adus acolo politic, si e nevoit acum sa suporte o publicitate… cand el putea sa-si faca publicitate la el, acolo, la firma.

Mie nu-mi plac lucrurile asa cum le pune PSD-ul la ora actuala si de-aia m-am si abtinut, de-aia nu am vrut sa vin la vot atunci cand au facut ce au facut, pentru ca era o chestie fortata, dincolo de limita normala a bunului simt si a legii.

Cel mai bun vot al meu va fi sa ma abtin, pentru ca nu vreau sa intru intr-un joc care nu este al meu si nici al partidului meu. Acum, in ultima saptamana, dupa discutii pe la spate, s-au linistit lucrurile, la Primarie ramane PNL, la Consiliul Judetean ramane PSD-ul intr-o formula temporara cu PNL-ul, pana se lamuresc lucrurile”.