Chiru, despre Marioara Nistor: Aia s-a trezit in politica ieri si azi face jocuri la nivel de judet

mn4

Liderul PNTCD Braila Gheorghe Chiru este de parere ca proaspetii UNPR-isti Emilian Dumitriu si Cosmin Pavaloiu, care sunt in carti pentru functiile de vicepresedinte al Consiliului Judetean Braila si viceprimar al municipiului nu sunt oameni care sa faca fata acestor functii. In calitate de fost coleg de partid cu cei doi, Chiru declara ca acestia sunt incepatori in politica, n-au trecut nici macar prin stadiul de lipit afise, iar ascensiunea  brusca la  nivel de functii de conducere in administratia publica ar fi prea mult pentru ei. Liderul PNTCD a mai spus astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu este vina lor ca sunt propusi pentru aceste functii, ci problema este la cei care ii propun si care sunt “defecti”: “Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt hotarate de PSD. Acestia oameni cred ca sunt propusi pe PSD. De ce? Pentru ca au fost fideli intereselor PSD in Consiliul Local Municipal si in Consiliul Judetean. Nu au spus niciodata nimic in consiliile din care fac parte. Din punctul meu de vedere, este o palarie prea mare pentru amandoi si atata vreme cat il sapi pe seful tau de partid, inseamna ca ai o problema, ca faci un joc dublu si cu atat mai putin meriti aceasta functie. In acest context, daca discutam de Emilian Dumitriu, in comparatie cu Cristian Ivan, diferenta este de la cer la pamant. Ivan e un tip corect, e un tip care daca are o treaba de facut, o duce pana la capat. L-am cunoscut foarte bine si va spun ca se poate lucra cu el. Din punctul meu de vedere, Dumitriu se ocupa de prostii; cum sa fitilesti tu, care nici nu stii sa lipsesti afise?!.

Sunt defecti aia care ii propun! Credeti-ma, nici aia care ii propun nu sunt trecuti prin sita, pentru ca atunci cand vii cu un om, trebuie sa tii cont ce se intampla, pentru ca iti asumi ce face el, propunandu-l. Toata lumea te arata cu degetul pe tine. Cu moralitatea  are probleme Dumitriu in primul rand, pentru ca este <<omul>> <<doamnei>> Nistor”.

Intrebat de ce pune ghilimelele la cuvantul “doamna”, atunci cand vorbeste despre deputatul UNPR Marioara Nistor (foto), Chiru a spus: “Nu sunt rautacios, dar cand vii in politica de 3 luni si tragi sfori prin Braila… E valabil si pentru Nistor, si pentru Dumitriu. Aia s-a trezit in politica, scuze, dar asta e, s-a trezit in politica ieri si azi face jocuri la nivel de judet. Ei nu au logica. Nu poti sa gandesti politic, atat timp cat nu esti trecut prin ea!”.