Chiru: La PDL Braila, de 6-7 ani nu mai exista un lider sa spuna ceva si sa fie recunoscut

P1080311

Liderul PNTCD Braila Gheorghe Chiru este ingrijorat de faptul ca in judetul Braila nu exista un lider puternic al opozitiei, un om care sa reprezinte cu adevarat o forta, in contrabalans cu puterea PSD-ista. Chiru spune ca si-ar fi dorit ca presedintele PDL local, Alexandru Nazare, sa fie acel opozant puternic, insa democrat-liberalul nu este nici pe departe un adversar de temut pentru PSD: “La PDL Braila, de 6-7 ani nu mai exista un lider sa spuna ceva si sa fie recunoscut cat de cat si asta a dezechilibrat mult balanta putere-opozitie in plan local. Din pacate, opozitia este divizata, nu exista un lider, fiecare incearca in dreptul lui, acolo, sa spuna cate ceva, unii dintre noi au priza, altii nu, altii ne trezim vorbind si nu ne baga nimeni in seama. La momentul de fata, cu parere de rau, in Braila nu exista un lider al opozitiei.

Partidul Democrat Liberal a suferit, pentru ca sa-l ai presedinte pe Mitroi… Doamne  fereste! Si prefect… Dupa aceea sa vina un Badalan, cu atatea probleme si un fel de a fi… Eu am fost acolo, am fost cu ei, am fost primvicepresedinte la 4 presedinti PDL. Ce sa va spun… Giana Patrascu, inexistenta. Inchipuiti-va:  persoana care decupa ziarele cu fotografii in anticamera la Mitroi a ajuns presedinte le PDL Braila! Deci dimineata daca te duceai, ea taia fotografiile lui Mitroi din ziare si facea Mitroi un atlas cu amintiri… Apoi a venit de la Galati Constantin Dumitriu si se stie…. El nu are nicio legatura cu politica. Slab si fara caracter…

Acum, Nazare este o problema pe care cei din PDL trebuie sa o suporte. Eu nu sunt adversarul lui, repet, as fi vrut ca el, personajul care a fost 3 luni ministru al Transporturilor, deputat, reprezentantul unui partid cu niste procente la Braila, as fi vrut sa fie intr-adevar liderul opozitiei la Braila. Chiar as fi vrut, pentru ca eu recunosc ca suntem un partid mic si recunosc ca un partid mare trebuie sa fie si reprezentat si trebuie sa fie si respectat pe scena politica. Dar cu parere de rau, nu am cum sa-l respect”.

Intrebat fiind care dintre cei enumerati de el, ca lideri democrat-liberali, a fost cel mai prost presedinte al PDL Braila, Chiru a spus: “Mitroi, pentru ca el, saracul, la ora 9 dadea stingerea”.