Chiru: Prefectura Braila, Primaria si Consiliul Judetean gem de turnatori

P1080355

Liderul PNTCD Braila Gheorghe Chiru este de parere ca in politica braileana nu sunt ofiteri acoperiti, pentru ca politicienii locali “nu au fata” de ofiteri, ci mai degraba de personal cu grad inferior: “La Braila sunt cred ca sunt sergenti acoperiti, caporali, fruntasi… Pai si astia din Servicii  se orienteaza la oameni care nu pun virgula intre subiect si predicat, oameni care inteleg ca 1+1 nu inseamna neaparat 3…”.

Pe de alta parte, spune liderul taranist local, cand e vorba despre simpli turnatori, politica braileana este plina de acest gen de oameni. Mai mult, Chiru este convins ca si Prefectura, Consiliul Judetean si Primaria “gem” de atatia turnatori: “La nivel de Braila, in politica sunt urmasi destoinici ai Partidului Comunist si la structurile de turnatori. La turnatori sunt convins! Avem insa o problema, pentru ca nu toti au declarat la alegeri, cand au candidat, daca au fost turnatori sau nu…

La ora actuala, sunt convins ca geme si Prefectura, dar si Primaria si Consiliul Judetean de turnatori. Mai ales intr-o zona in care sunt promovati, au fost hraniti si intretinuti acesti turnatori. La noi promovarea s-a facut la genul: daca ai dosarul de turnator-informator foarte bine <<dotat>> , acest lucru e un avantaj. Ei intre ei se stiu, se agreeaza, se felicit, se pupa, merg la piscina impreuna, la sauna, la tenis”.