Draghincescu: Plecarile din PDL l-au deranjat emotional pe Nazare

Image61

Primvicepresedintele interimar al organizatiei municipale PDL, Simona Draghincescu, se ocupa, mai nou, de contactarea membrilor de partid, pentru a-i intreba daca au vreun gand de plecare spre alte formatiuni politice. Draghincescu considera ca democrat-liberalii care au migrat deja catre PMP nu au fost corecti, fiindca ar fi trebuit ca daca aveau nemultumiri, sa discute cu presedintele PDL Alexandru Nazare, nu sa-si faca bagajele si sa  plece in alta parte. Mai mult, aceasta ne-a dezvaluit ca pe Nazare „l-au deranjat emotional” aceste plecari din partid, fiindca tinea la fiecare dintre transfugi:“Nu am auzit vreun membru care a vrut sa discute cu domnul Nazare, sa-i spuna vreo nemultumire, si acesta sa nu fi dorit sa vorbeasca. Deci aceste plecari din punct de vedere emotional eu cred ca l-au deranjat, fiindca domnul Nazare a investit in fiecare membru din aceasta organizatie”.

In opinia Simonei Draghincescu, insa, Nazare chiar a fost prea bland cu colegii sai de partid care nu au muncit si le-a tolerat prea multe: “Domnul Nazare a acceptat si niste chestii care, din punctul nostru de vedere, al unora, multi – si eu sunt una dintre acestia – nu trebuia sa le accepte. M-am gandit ca nu este cazul sa vorbesc, sa o spun foarte clar, dar am spus-o indirect, ca cei care au muncit trebuie promovati, iar cei care n-au muncit trebuie sactionati. Adica nu trebuie sa-l suni pe unul in ziua votului si el sa-ti inchida telefonul si sa nu raspunda. Ala a doua zi trebuia dat afara! Pai tu esti sef de zona si nu-mi raspunzi in ziua votului, cand eu trebuia sa stiu cum merge treaba?! Nu a vrut sa fie atat de transant cum ar fi trebuit”.

Intrebata daca are semnale ca vor mai pleca si alti membri din PDL, Draghincescu a spus: ”Nu, nu cred ca mai pleaca. Eu am vorbit cu toti cei care mi-au raspuns la telefon, dintre sefii de zona, si vreau sa va spun ca am primit un raspuns care pur si simplu m-a dat pe spate, mi-a zis: << De acasa as pleca, dar nu am unde, dar de la PDL nu plec>>” .