Draghincescu:Eu ma marit cu marea masa a PNL, nu cu liberalii din cercurile oculte de interese

P10609596

Liderul PDL local Simona Draghincescu nu este de parere ca se poate vorbi, neaparat, despre faptul ca in urma fuziunii PNL-PDL de la Braila, PNL-ul va include PDL-ul, ci se poate si invers, ca PDL-ul sa includa PNL-ul. Atentionata ca noul partid se numeste PNL, ea a comentat: “Ei si ce daca, daca tu te mariti si-ti schimbi numele, nu mai esti tot tu? Ne casatorim! Acum, din dragoste, din interes, vom vedea”.

Char daca intre reprezentantii celor doua organizatii locale au existat de-a lungul vremii unele neintelegeri, sau chiar conflicte si chiar si acum se arunca sageti acide dintr-o parte in alta, Draghincescu se declara convinsa ca fuziunea PNL-DL va fi un succes la Braila: “Avem toate sansele sa ne armonizam. Cine se iubeste, se tachineaza”.

Intrebata daca personal, ii iubeste pe cei de la PNL Braila, Draghincescu ne-a spus: “Eu iubesc toata masa de votanti a PNL-ul”. Intrebata daca ii iubeste si pe liderii locali PNL, ea a comentat: “Acum, cand te insori sau te mariti cu cineva, nu trebuie sa te iubesti, trebuie sa te intelegi!”. Chestionata, in continuare, daca nu cumva despre unii dintre liderii PNL locali chiar ea a spus in trecut sa fac parte din cercuri oculte de interese si in acest caz, daca este dispusa sa se marite cu acestia, Draghincescu a admis: “Cred ca da, am zis. Dar nu ma casatoresc cu ei, eu ma casatoresc cu marea masa a PNL-ului!”.