Emilian Dumitriu vrea sa fie vice CJ si Cosmin Pavaloiu- viceprimar al Brailei

P1080461

Consilierii PP-DD Braila care au migrat catre alte partide “s-au vandut pe degeaba” – este opinia consilierului municipal PP-DD Adrian Traian, cand vorbeste despre noua fosti colegi de-ai sai, consilieri municipali si judeteni, care au migrat in ultimele saptamani  la alte partide. Traian a folosit astazi un cuvant mai dur la adresa lor, in cadrul unei conferinte de presa: “Au plecat de prosti. S-au vandut degeaba. Da, s-au vandut. Degeaba s-au dus. Ce o sa le dea acolo? Dumitriu va fi vicepresedinte al CJ? Trebuia sa fie si prefect, din cate stiu eu… Si Pavaloiu o sa fie viceprimar la municipiu? Asa s-a vehiculat ca informatie, ca asta i s-a promis”.

Si proaspatul presedinte PP-DD Braila, Gabriel Monu Musceleanu, crede ca migratia fostilor sai colegi in UNPR sau PSD nu le va fi de mare folos, fiindca nu vor obtine avatajele sperate sau promise: “Ce zic cei doi consilieri judeteni UNPR, in conditiile in care am inteles ca doamna Nistor (deputatul Mariana Nistor, presedintele organizatiei municipale UNPR Braila – n.r.) il propune ca vicepresedinte CJ Braila pe Emilian Dumitriu, care are 2 zile in UNPR si vrea sa fie vicepresedinte CJ din partea UNPR? Cei care au fost acolo, in partid, ce o sa spuna? Ce o sa spuna Razmerita, care e UNPR-ist de cand il stiu? Nu stiu daca e nimerit Razmerita pentru functia asta, nu am nicio problema… Sau ce-o sa spuna si Gina Anton?”.

Amintim ca odata cu intrarea in vigoare a “Ordonantei traseistilor”,  consilierii judeteni PP-DD Ivan Cristian si Stelian Musat s-au inscris in PSD, consilierul local PP-DD Georgica Sterian s-a dus la PNL, iar consilierii judeteni PP-DD Dumitriu Emilian, Bogdan Dumitru si Ernest Mocanu s-au inscris in UNPR Braila, asa cum au facut si consilierii municipali PP-DD Gigel Cismas si Cosmin Pavaloiu.