Nazare: Cine are o aplecare pasionala spre PMP, ii invit sa ne lase, sa treaca la PMP!

2nazare

Dupa ce a pierdut organizatia municipala PDL, care s-a mutat cu arme si bagaje in curtea PMP, presedintele PDL Braila, Alexandru Nazare, este pe cale sa ramana si fara organizatia de femei. Cel putin acestea sunt informatiile pe care le avem pe surse – potrivit carora in zilele urmatoare se va face si anuntul oficial al migratiei in bloc a organizatiei de femei PDL Braila, la PMP. Daca in cazul organizatiei municipal PDL, Nazare declara presei, chiar cu o ora inainte ca PMP-ul sa faca anuntul oficial, ca nu are niciun semnal ca vreunul dintre colegii sai ar fi interesat sa treaca la popularii braileni, de aceasta data, liderul democrat-liberal nu poate spune ca n-a aflat din timp. Nu de alta, dar chiar MD Press a publicat informatia ca presedintele PMP Viorel Botea s-a intalnit si a discutat pe indelete cu presedintele organizatiei de femei PDL, Livia Teodoru.

La momentul “transferului” echipei municipale PDL sub culorile PMP, Nazare ne declara: “Oricine e liber sa discute, sa vorbeasca,  eu n-am interzis niciodata nimanui sa vorbeasca. E libertatea lor sa vorbeasca… Eu nu am niciun semnal in acest sens, dar in momentul in care ar fi cineva care ar spune: <<Da, uite, eu am o aplecare pasionala spre PMP>>, atunci ii invit sa ne lase, ca sa facem treaba, sa treaca la PMP. Daca au aplecarea asta, sa mearga, e o tara libera, e un partid cu niste reguli, ne descurcam, partidul are resurse”.

Dat fiind ca este prea orgolios ca sa dea inapoi si sa-si recunoasca greselile legate de modul in care isi trateaza proprii colegi, este de asteptat ca PDL Braila sa ramana fara organizatia de femei maine sau poimaine.  De atfel, potrivit unor surse interne, conducerea PDL Braila a si avut o sedinta furtunoasa, in care, in loc sa se discute despre cum poti fi tinuti membrii organizatiei si cum pot fi stimulati de munceasca pentru partid, au fost infierati cei care au plecat la PMP, care au fost numiti “tradatori” si “oameni fara caracter”. Cu alte cuvinte, cei care au plecat sunt de vina pentru toate relele din lume, iar Nazare, care a ramas, reprezinta binele si corectitudinea  intruchipate.

Daca ar fi sa le ascultam pe unele dintre membrele PDL Braila, se pare ca in opinia lor, e de preferat o „aplecare pasionala” catre PMP, decat una  slugarnica, in fata lui Alexandru Nazare….