Presedintele PLR Braila, Dan Paun, nu mai recunoaste ca este membru PLR

Image5

Consilierul municipal Dan Paun, care s-a prezentat in urma cu cateva saptamani intregii prese locale in calitate de presedinte interimar al PLR Braila, nu mai recunoaste acum nici macar faptul ca ar fi membru al acestui partid. El pare ca admite, sau nu, apartenenta sa la PLR, in functie de interesul de moment: cand e vorba de lansarea partidului si emiterea de mesaje politice  promvare, Dan Paun e presedinte PLR, cand e vorba de analiza legalitatii mandatului sau de consilier, acesta nu mai este nici macar membru PLR. Halal presedinte de partid…

“Eu incepand cu anul 2010 nu am mai semnat, niciodata, nicio adeziune la un alt partid. Stiti foarte bine ca o persoana isi dobandeste calitatea de membru de partid prin semnarea adeziunii. Vreau sa stiu si eu daca imi puteti demonstra daca am semnat o adeziune la PLR”, a spus astazi Paun in plenul CLM, fara sa clipeasca, desi toata presa a publicat materiale de la conferinta de lansare a PLR Braila.

Atentionat de consilierul municipal taranist Laurentiu Chiru ca a dat declaratii publice in calitate de presedinte PLR Braila, Paun a replicat: “Declaratia publica nu insemna adeziune la un partid! Si am incheiat polemica, ca avem treaba!”.