“Promenada Inimilor” – la Braila

societatea-romana-de-cardiologie

Clubul Rotary Braila, impreuna cu Fundatia Romana a Inimii, Societatea Romana de Cardiologie si Forumul National de Preventie si in parteneriat cu Primaria Municipiului Braila, continua programul “Promenada Inimilor”, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii. Mai exact, este vorba despre un proiect de amenajare a unui traseu accesibil, ce isi propune sa incurajeze populatia municipiului sa faca miscare, ca mijloc de preventie a bolilor cardiovasculare. Traseul din Braila va avea ca punct de plecare Piata Independentei – B-dul Al. I Cuza – Strada Mihai Eminescu – Piata Traian – Piata Poligon, iar ca punct terminus, Gradina Mare. Participantii la programul „Promenada Inimilor” vor primi tricouri cu insemnele campaniei.

Lansarea evenimentului va avea loc duminica, 28 septembrie 2014, ora 10,30, prin organizarea unui cros. Participarea este libera, iar punctul de plecare este in fata Palatului Administrativ din Piata Independentei nr 1.

Programul “Promenada Inimilor”, initiat de Fundatia Irlandeza a Inimii si implementat deja in peste 10 tari europene, a avut succes  si printre romani, anul trecut, mii de personae, din 25 de orase, participand la prima editie a evenimentului.