Sefa organizatiei de femei PDL Braila negociaza cu PMP

10480570_691225810948823_6623886339991058873_o

Presedintele organizatiei de femei a PDL Braila, Livia Teodor, ar putea fi urmatoarea racolata  de PMP. Este  concluzia logica, avand in vedere ca, potrivit unor surse ce au dorit sa-si pastreze anonimatul,  in aceste momente, Livia Teodor se afla la o discutie cu presedintele PMP Braila, Viorel Botea, pe o terasa din zona centrala a orasului. Botea este imbracat lejer, in blugi si o camasa si vorbeste infocat, iar Teodor pare foarte interesata de ceea ce-i spune liderul PMP local.

Dat fiind ca Nazare a reactionat cu indiferenta la vestea recentei plecari din partid a circa 200 de membri ai organizatiei municipale PDL, in frunte cu primvicepresedintele ei, Pandele Roman, despre care a zis ca n-au decat sa se duca la alta formatiune politica, daca nu mai sunt dedicati trup si suflet  PDL, este de asteptat ca si eventualele dezertari de la organizatia de femei  presedintele PDL local sa le trateze tot in bataie de joc, cu replica “ne descurcam si fara ele!”.

L-am intrebat in urma cu cateva minute pe liderul PMP local Viorel Grosu daca Teodor a trecut deja la PMP, insa acesta ne-a declarat ca dupa stiinta sa, inca nu s-a petrecut acest lucru, dar este posibil sa fie in curs de a se intampla. Dat fiind ca presedintele Botea discuta o doamna, nu am vrut sa-l deranjam cu un telefon, pentru a-l intreba daca a convins-o pe Livia Teodor sa semneze adeziunea la PMP sau este in curs de a o face… Il lasam sa-si continue linistit campania de convingere ca PMP Braila e mai bun decat PDL Braila…