Unsprezece blocuri ANL, inaugurate astazi in Braila

o1  anl1

Zi fericita, astazi, pentru 136 de familii tinere din municipiul Braila, care si-au primit cheile de la noile lor locuinte, in blocuri de tip ANL. Mai exact, este vorba despre faptul ca in aceasta dupa-amiza au fost inaugurate 11 blocuri in Ansamblul de locuinte ANL Brailita III. Noile blocuri insumeaza 136 de apartamente, dintre care 106, cu doua camere si 30 de garsoniere.

Zona era astazi extrem de algomerata, mai ales ca multi dintre proaspetii chiriasi venisera insotiti de rude, pentru a-si lua in primire noile locuinte si a sarbatori impreuna evenimentul.

Inaugurarea a debutat cu obisnuita taiere a panglicii, operatiune realizata in comun de secretarul de stat Sirma Caraman, prefectul Brailei, Vasilica Vilcu si primarul municipiului, Aurel Simionescu. Edilul-sef  i-a incurajat pe cei prezenti, care stateau infrigurati in ploaie, spunandu-le ca aceasta e semn de belsug si i-a indemnat pe tineri sa ia in calcul varianta cumpararii apartamentelor  pe care le-au primit astazi, mai ales ca legea le permite acest lucru. Dupa cum ne-au declarat, cei mai multi dintre acestia chiar au de gand sa-si cumpere noile apartamente ANL, mai ales ca sunt foarte incantati de acestea si ca au asteptat 5-6 ani, pana sa le primeasca.