Actorul Florin Busuioc in „Fidelitate”, pe scena teatrului brailean

afisfinal_mic  Povesti de familie  4

Teatrul „Maria Filotti” Braila prezinta sambata,  11 octombrie, orele 18.00, la Sala Studio, spectacolul POVESTI DE FAMILIE, de Biljana Srbljanovic, in regia lui Vlad Cristache.  In distributie: Emilia Mocanu, Alexandra Salceanu, Ionut Visan si Silviu Debu. Scenografia spectacolului este semnata de Gheorghe Mosorescu.

Duminica, 12 octombrie, la Sala Studio, de la ora 12.00,  va fi prezentat spectacolul ” BAGHETA MAGICA”, realizat de actorul magician Andrei Teasca, fondatorul Teatrului de Magie din Romania. Spectacolul este o  premiera nationala si se adreseaza in egala masura publicului tanar, dar si celui adult deschis la povesti si miracole.

Tot duminica, 12 octombrie, la Sala Studio, de la 18.00, iubitorii de teatru sunt invitati la cea de a IX a editie a proiectului TMF Independent, in care va fi oferit publicului unul dintre cele mai bune spectacole ale Teatrului ACT din Bucuresti:  „FIDELITATE ”, piesa scrisa de Chazz Palminteri si regizata de Dragos Campan, cu o distributie de exceptie: Adelaida Zamfira, Gheorghe Ifrim si Florin Busuioc. Piesa este pusa in scena pentru prima data in Romania. Exista numeroase montari pe scenele americane, precum si o ecranizare de succes in regia lui Paul Mazursky, avandu-l in distributie chiar pe Chazz Palminteri, care joaca alaturi de Cher si Ryan O’Neal.