Damian: Presedintii partidelor locale trebuie sa ia in comun o hotarare legata de CJ Braila

P1080553

Purtatorul de cuvant al PSD Braila, Doru Damian, se pronunta pentru o “solutia radicala”, prin care “sa se termine repede” haosul din Consiliul Judetean Braila. Damian nu a vrut sa precizeze care este solutia la care se refera, insa  a spus ca va face acest lucru dupa alegerile din noiembrie: “Daca ma intrebati pe mine, eu sunt pentru o solutie radicala, sa se termine repede!”.

Intrebat daca se refera la dizolvarea CJ, Damian ne-a raspuns: “Nu stiu daca dizolvarea. V-am zis ca sunt pentru o solutie <<rapida>>. O sa va explic la momentul oportun, pe 17 noiembrie, ce inseamna asta. Exista si alte solutii, nu numai dizolvarea. Eu cred ca daca ar fi sa discutam de dizolvare, sau de continuarea activitatii CJ, cel mai bun lucru ar fi ca toti presedintii partidelor reprezentate in Consiliul Judetean sa se intalneasca, sa incheie un protocol sau o intelegere, sa comunice presei la ce concluzie s-a ajuns, pentru ca aceasta sa aduca la cunostinta publicului, iar dumnealor sa participe la o sedinta de CJ – toti!- si sa impuna respectarea hotararilor luate la nivel de conduceri de partide. Pentru ca asa cum spunea si domnul deputat Tudose, consilierii judeteni, indiferent de la ce partid sunt, sunt exponentii unor partide si ei trebuie sa execute ceea ce le comanda partidul lor. Acum este asa… o bulversare.

Ceea ce nu intelege din pacate domnul Nechita este ca el este sacrificatul de serviciu si in loc sa se aseze si sa stea la masa tratativelor, sa discute cu consilierii judeteni ai Aliantei electorale PSD-UNPR-PC, are o atitudine care pe mine ma si sperie, pentru ca este absolut contraproductiva. Trebuie numai ca presedintii organizatiilor politice judetene sa lase orice fel de pasiune la o parte, sa se aseze la masa rotunda si acolo sa stabileasca lucruri clare: ori mergem inainte, ori facem ceea ce trebuie pentru dizolvarea CJ, ori gasim alta solutie”.