Ajutati o mama sa-si vada fetita crescand!

22

„Ajutati-ma sa-mi vad fetita crescand!” – este apelul disperat al unei tinere mame din Braila care, de un an de zile, se lupta pentru viata ei, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer la san. Florentina Mocanu are 30 de ani si este mama unei fetite de 6 ani. Pana in luna decembrie a anului 2013, ea a avut o familie implinita, dar la sfarsitul anului s-a imbolnavit si a primit un diagnostic necrutator, de cancer mamar, care i-a rascolit viata. Dupa o prima operatie, sedinte de citostatisce si radio-terapie, boala s-a extins, iar acum, singura sa sansa de vindecare este un tratament pentru identificarea si localizarea celulelor tumorale din corp, pe care il poate urma numai in in orasul Frankfurt din Germania si care, intr-o prima faza, costa 15.000 de euro. Fiindca toate economiile familiei s-au cheltuit cu operatia si tratamentul de pana acum, tanara nu isi poate permite sa acopere aceasta suma. Sotul Florentinei a plecat sa munceasca in strainatate, pentru a incerca sa stranga cat mai multi bani, insa aceasta are de bani urgent, fiindca boala trebuie tratata imediat, iar familia este disperata.

“Tratamentul este deosebit de costisitor si date fiind imprejurarile de mai sus ma vad nevoita, acum, in pragul Sarbatorilor de Craciun, sa fac ceea ce nu as fi crezut ca voi voi face vreodata – si anume sa lansez un apel umanitar catre dumneavoastra, prin care VA IMPLOR sa imi acordati un sprijin financiar cat de mic, pentru a contribui la minunea de care am nevoie: aceea de a-mi recapata SANATATEA si VIATA.  Ajutati-ma sa imi vad fetita crescand!”, va roaga Florentina.

Cei care doresc sa ajute, o pot face depune bani in urmatoarele conturi:

*Pentru donatii personale

  – RO36INGB0000999903916056; ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala Bucuresti;Titular cont Mocanu Florentina

*Pentru sponsorizari din partea firmelor:

 – RO11BRMA0999100063682630; Banca Romaneasca S.A. – Sucursala Braila; ASOCIATIA „FLORENTINA”  (Brala, str. Milcov nr. 98, cod fiscal: 32985910).