La cateva zile dupa ce si-a dat demisia, Nazare e iar co-presedinte PNL Braila

ALEX-NAZARE-4-1024x576

Demisia co-presedintelui PNL Braila, Alexandru Nazare, se dovedeste a fi nimic mai mult decat o miscare de imagine si nu una legata de principii, asa cum declara acesta public, la momentul la care a renuntat la functia amintita. Se pare ca Nazare si-a reconsiderat pozitia “intransigenta”, dovada ca astazi, Colegiul Director al PNL l-a revalidat in functia de co-presedinte al PNL Braila, calitate in care va trebui „sa gireze un traiect politic in care nu mai crede” – adica exact ce spunea zilele trecute ca refuza sa faca.

Decizia Colegiului Director a fost luata, credem noi, cu acordul lui Nazare, care nu poate fi obligat sa revina in functia la care a renuntat, in numele unor principii – deci a acceptat sa revina in functie de bunavoie si nesilit de nimeni.

“Colegiul Director a fost convocat pentru astazi si datorită unor probleme organizatorice pe care le-am avut, pentru ca s-au vacantat unele posturi de presedinti de organizatii judetene, unii colegi dandu-si demisia din functiile respective si nu ma ascund după deget, din considerente legate de probleme cu legea. (…) La Braila l-am revalidat pe domnul Nazare”, a declarat co-președintele PNL, Vasile Blaga.